Over ons


Mijn naam is Indeherberge Elke ( geboren en getogen te Genk op 2 mei 1986). Ik groeide op tussen de dieren en de liefde en het vertrouwen dat ik kreeg van hun in mijn jeugd is me altijd bijgebleven. Ik moest en zou op een dag met dieren gaan werken !

In 2010 zette ik mijn eerste stap om die droom waar te maken en ik schreef me in voor de opleiding hondentrimmen te Hasselt.

Ook ging ik dagelijks stage doen bij verschillende trimsalons.

In 2011 durfde ik de stap te zetten om in bijberoep een kleinschalig trimsalon op te richten.

In 2013 sprong ik in het diepe en koos ik ervoor om mijn job op te geven en volledig zelfstandige te worden.

Achter de schermen groeide Marjolein Auwers ( geboren

en getogen te Lichtaart op 21 september 1988) haar passie steeds meer en meer. Zo gingen we vaak samen naar workshops en shows.

In 2016 zette ze dan ook de stap om samen met mij onze gedeelde passie verder uit te breiden. Samen gingen we terug naar school en behaalde in 2017 het diploma kattentrimmen en hondenpensionuitbater.

Daar ook Marjolein een groot hart heeft voor dieren, leergierig, geduldig, zorgzaam en creatief is maakt dit ons het perfecte duo. Samen werken we dag in dag uit aan onze droom.


Als je in je leven een beroepskeuze moet maken dan kies je best voor een beroep waar je vol gedrevenheid, passie en overgave voor kan gaan.

Een beroep wat je iedere dag zoveel voldoening kan geven dat je vol energie op staat, popelend om erin te kunnen vliegen.

En Woef is voor ons beide dit alles en nog veel meer.


 


In april 2021 bestond Woef reeds 10 jaar! En ook dit jaar bracht vast en zeker weer nieuwe uitdagingen en kansen. Gelukkig kan Woef tijdens de uitdagingen altijd rekenen op haar lieve, trouwe klanten. En natuurlijk zullen we altijd dankbaar blijven voor alle nieuwe kansen!


2022 het jaar van grootse veranderingen bij Woef, want we verhuisde naar onze nieuwe locatie te craenevenne 35 !

In 2023 startte we onze webshop op zodanig dat we mensen over heel Belgiƫ konden laten kennismaken met ons aanbod dierenbenodigdheden. En ging Elke terug naar school en behaalde haar diploma dierenverzorgster. Dit om onze gasten tenhuize Woef nog beter van dienst te kunnen zijn.

Over Woef


Trimsalon Woef werd opgericht in 2011.

Doorheen de jaren groeide Woef uit tot een gevestigde waarde in Genk en omstreken voor het toiletteren van huisdieren rekening houdend met de conditie van de vacht, het karakter en de ouderdom van het huisdier.

 

 

In 2013 kwam er een uniek hondenpension bij waar de baasjes een volledig op maat gemaakt verblijf voor hun trouwe viervoeter konden samenstellen.

 

 

Later in 2013 ging Woef van start met de verkoop van professionele vachtverzorgingsproducten, hoogkwalitatieve honden - en kattenvoeding en gezonde knabbel en beloningsnacks.

 

  

In 2014 ging Woef op zoek naar hoogwaardige maar betaalbare honden- en kattenbenodigdheden om het aangeboden gamma uit te breiden.

 

 

In 2015 zette Woef de koers voort met de relatie tussen mens en dier voorop te stellen.

 

Want voor Woef bestaat de relatie tussen mens en dier uit:

 

- Vertrouwen langs beide kanten

- Respect

- Geduld

- En een vriendschap voor het leven

 

In 2016 hebben we gezorgd voor een uitbreiding binnen Woef's wereld, zo kwam er vanaf september hulp in de zaak om jullie als klant nog sneller en beter en met nog meer toewijding en passie te kunnen helpen.


In 2017 begonnen we met een superleuk nieuw initiatief !

Woef's Speelotheek, onze verhuurdienst van denkspellen voor honden katten/konijnen en cavia's.
Ook sloten we ons aan bij Boeba's helpende poot om zo meer te kunnen betekenen voor dieren en mensen in nood.


In 2018 ging de focus vooral naar onze nieuwe studies en volgden we beide nieuwe workshops en behaalde nieuwe diplomas en certificaten.

Ook begonnen we in 2018 met koopzondagen te organiseren met natuurlijk de nodige sfeer, een hapje en een drankje. Zo leerden ons clienteel ons ook eens in een andere setting kennen.


In 2019 breiden we ons gamma dierenbenodigdheden uit met allerlei leuke nieuwe leveranciers zodat er voor ieder wat wils te vinden is ten huize Woef!


In 2020 kwam er een geheel nieuw project tot leven (lichtjes door Covid gedreven) de Woef's Click & Collect for your pet. Je favoriete speeltjes, voer en leuke hebbedingetjes online bestellen en ophalen op afspraak tenhuize Woef! Dat was dus in het befaamde 2020 jaar onze nieuwe troef.